Spitskoolwrap met zalm en pesto-mayo

Wrap ‘m up! Spitskool is met zijn stevige structuur en ronde bladeren ideaal om als wrap te gebruiken. Het is lekker, gezond en geeft de wrap een extra bite.

Nodig voor deze wrap met zalm:

  • gerookte wilde zalm;
  • Spitskool;
  • Rucola;
  • Komkommer;
  • Pittenmix;
  • Pesto;
  • En mayonaise.

Rooster in een droge koekenpan een flinke handvol pittenmix tot ze lichtbruin zijn.

Haal de bladeren van de spitskool en was deze onder de kraan. Leg ze op een bord en bedek ze met plakjes gerookte zalm.

Verdeel hierover de rucola, fijngesneden komkommer en de geroosterde pitten.

Meng 1 theelepel pesto met 1 theelepel mayonaise en druppel het mengsel in de wrap.

Oprollen en klaar!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *