Simpel en smakelijk zijn deze gevulde paprika’s. Het recept is gebaseerd op 1 gevulde paprika’s (1 persoon).
- 1 rode paprika;
- 1 blik tonijn op olie (145 gram);
- 1 el tomatenpuree;
- 100 gram geraspte oude kaas;
- 2 handenvol spinazie;
- 50 gram groene olijven;
- 1 el peterselie;
- Zout en peper;
- Olijfolie.
Warm de oven voor 200 graden.
Laat in een koekenpan met olijfolie de spinazie slinken.
Ondertussen de tonijn laten uitlekken en doe de tonijn in een schaal. Voeg hierbij alles behalve paprika en roer met een vork door elkaar.
Gebruik ook wat olijfolie om een ovenschaal in te vetten.
Halveer de paprika en hol deze uit. Leg de helften in de ovenschaal en vul ze met het tonijnmengsel.
Doe de gevulde paprika’s 15 minuten in de oven en klaar!
Eet smakelijk!
Please follow and like us: