Tomatensalsa

Op dit moment ben ik erg druk met andere dingen  waardoor ik helaas minder tijd heb om te bloggen. Vandaar dat de recepten die ik nu plaats kleine, makkelijke recepten zijn maar daarom niet minder lekker….

Deze tomatensalsa is heerlijk als bijgerecht te eten of te gebruiken als dip voor nachochips.

Dit heb je nodig:
– 4 tomaten;
– 1 gesnipperde rode ui;
– 1 teentje knoflook;
–  1/2 rode peper;
– extra vierde olijfolie;
– zeezout en peper.

Halveer de tomaten en haal de zaadlijsten eruit. Snij de tomaten in kleine blokjes.

Meng hierdoor de gesnipperde rode ui, uitgeperste knoflook en fijngesneden rode peper.

Breng daarna de salsa op smaak met de olijfolie, peper en zout.

Lekker met Mexicaanse rijstkoeken of kipkluifjes.

20150823_172144-1

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *