Snel een gezonde maaltijd op tafel? Dan staat dit met een kwartiertje op tafel.
Nodig voor 4 personen:
– Volkorenspaghetti;
– Spinazie (500 gram, gewassen);
– 1 (rode) ui;
– 1/2 paprika;
– teentje knoflook;
– 300 gram rundergehakt;
– Italiaanse kruiden;
– Peper, zout en olijfolie.
Breng een grote pan met water aan de kook. Snij ondertussen het ui en de paprika fijn.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Warm een scheutje olijfolie op in de wok en doe hier de ui en paprika, uitgeperste knoflook in en laat even fruiten. Doe daarna de gehakt in de wok en rul het gehakt. Voeg daarna de spinazie steeds hand voor hand toe en laat het al omscheppend slinken.
Voeg italiaanse kruiden en eventueel zout en peper naar smaak.
Spaghetti afgieten en samen met de rest serveren.
Lekker met zelfgeraspte kaas erover.