Spinazie-ei in bladerdeeg

Spinazie, bladerdeeg, kaas en eieren is alles wat nodig is voor dit heerlijke hapje!

Haal de bladerdeeg uit de vriezer zodat deze kan ontdooien.

Verwarm de oven voor 210 graden.

Kook de eieren hard of gebruik de al “geprepte” eieren.

Wok de spinazie in een beetje olijfolie tot deze geslonken is.

Maak in de muffinvorm bakjes van de ontdooide bladerdeeg. Als je geen muffinvorm tot je beschikking hebt, dan kun je ook de helft van de bladerdeeg beleggen en dan in een driehoek vouwen.

IMG_20151115_124701 Pel de eieren en snij ze door de helft. Leg het halve ei in de bladerdeeg. Bedek het ei met de spinazie en duw de spinazie ook naast het ei. Dek af met een plak kaas en vouw de punten van het bakje dicht.

20 minuten in de oven en smullen maar!

20151115_130819

Ps. Bladerdeeg is niet heel gezond maar af en toe moet kunnen 😉

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *