Egg-wrap met zalm

Deze wrap maak je van ei in plaats van meel of mais. Heerlijk als ontbijt op zondagochtend of als lunch.

Voor 1 persoon:
– 2 eieren;
– Scheut (soja) melk of water;
– peper en zout.

Klop de eieren samen met de melk, peper en zout los in een kom. Laat ondertussen in een koekenpan (ca 15 cm) olijfolie warm worden. Schenk het eiermengsel in de pan en laat deze op een middelhoog vuur stolen.

20151014_134814

Als de bovenkant bijna helemaal gestold is, is het tijd om de egg-wrap om te draaien. Gebruik hiervoor een bord of een deksel. Maak met de spatel de zijkanten los van de pan en schud zachtjes de pan tot de bodem ook los is. Laat de egg-wrap op een bord glijden. Keer het bord om boven de koekenpan en je egg-wrap is gedraaid. Nog ongeveer een minuut is de wrap klaar.

20151014_135159

Dan kan de egg-wrap belegd gaan worden.
Hiervoor heb je nodig:
– gerookte zalm;
– wasabi;
– rucola.

Beleg een helft van de egg-wrap met zalm, wasabi en rucola en rol dan de wrap op.

Het is ook mogelijk om de wrap anders te beleggen. Net wat je lekker vindt of nog in huis hebt liggen .

Eet smakelijk!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *