Healthy wrap met tonijn

Deze wrap is snel en makkelijk te maken en de spitkool geeft er een heerlijke bite aan.

Nodig voor 2 wraps:
– 2 bladeren spitskool;
– 1 handvol pijnboompitten;
– blikje uitgelekte tonijn op water (60 gram);
– kappertjes;
– 1 fijn gesneden bosui;
– rucola.

Voor de dressing:
– 1 tl groene pesto;
– 2 tl lijnzaadolie;
– peper.

Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.

Was de spitskoolbladeren en leg deze op een bord.
Verdeel hier de tonijn, bosui en kappertjes in de bladeren.

Besprenkel met de dresssing eroverheen.

20160201_130338

Pak per wrap een flinke hand rucola en verdeel deze over de tonijn.

20160201_130514
Rol dan het blad spitskool strak op.

20160201_130520

Eet smakelijk!

20160201_130541

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *