BBQ

Zomer! Heerlijk, lekker eten en tijd voor elkaar. En dus tijd voor de barbecue.

Maar hoe zorg je er nu voor je niet alleen maar hompen vlees, stokbrood en een bak rundvleessalade op tafel komt?

Zelf maak ik graag saté zodat ik weet dat deze meukvrij gemarineerd is. Hiervoor gebruik suikervrije soya saus van Kikkoman samen met olijfolie, twee uitgeperste tenen knoflook, gemalen komijnzaad en koriander, paprika poeder, kurkuma, kerrie en peper en zout. Eventueel kan er nog een rode peper doorheen om de saté pittiger te maken.

Als bijgerechten quinoa salade  (recept van Chicks love food, zie eerdere blog op Facebook), gemengde sla met ei, komkommer, wortel met als dressing lijnzaadolie en peterselie en groentespiesje met paprika, champignons en rode ui.

Verder stokbrood met kruidenboter (hoort er toch een beetje bij;-))
En kipkluifjes en (chipolata) worst!

IMG_20150726_145437

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *